Ezért Tartuffe ez az ország...

Balfasz Magyarok

Balfasz Magyarok

Harc a racionalizmus ellen

2015. január 12. - Legvidámabb Balfasz

rogantoni2.jpgAz arab és kínai tőke legnagyobb rajongója, a keleti nyitás élharcosa, a letelepedést offshore cégeken keresztül árusító, a kettős állampolgárság rendszerével a schengeni elveket legalábbis praktikus kihívások elé állító Viktor felismerte, hogy mit üzennek nekünk a párizsi merényletek: bizony Európa bajban van, mert nem hallgatott ránk.

Noha a lelőtt rendőr, de még a merénylők hozzátartozói is amellett állnak ki, hogy az Iszlám totális meghazudtolása ha Mohamed tanításaira hivatkozva öl bárki, Tóniék mégis lefordították maguknak a tanulságot: az arabok rosszak, semmi keresnivalójuk köztünk. Rezzenéstelen arccal mondják bele a mikrofonba meg a kamerába, hogy majd ők megvédenek minket tőlük.

A háttérben meg halkan csilingel a kassza minden egyes friss magyar állampolgárságért cserébe.

A kormány és egyes szereplőinek kommunikációját követni nagyjából olyan szintű kihívás, mint az önmagába tekeredő Möbius-szalagot, vagy Escher perspektíva-ellentmondásokkal terhelt képeit értelmezni: a fejfájás elkerülhetetlen. Fizikai képtelenség ilyen utat egyenes gerinccel bejárni, aminek egyik végén a rendszerváltó fiatal liberális értelmiségi van, a másikon a pocakos Le Pen tábornok, a kettő között meg egy olyan kisbíró, akinek bal zsebe az unióban, jobb zsebe Ázsiában, a kezeivel meg a mi malacunkat vágja le.

Ezt már tényleg csak ábrán lehet szemléltetni:

rogantoni2.jpg

Ha téged is lever a víz polgártársaidtól, akkor rajongj minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://balfaszmagyarok.blog.hu/api/trackback/id/tr357064781

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Így készül a muszlim és a keresztény viccesen 2015.01.13. 14:20:00

Hogyan készül a keresztény?; 1.Távolítsd el agy agya 90%-át!  2.Töltsd az üregbe a bibliát! 3.Keverj még hozzá egy kis tudatlanságot és félelmet! 4.Ereszd ki a tömegbe, tv elé és iskolákba erkölcstan tanítani!

Trackback: Így lehet bárkiből gyilkost csinálni, ha te irányítod a médiát és a rendőrséget 2015.01.13. 12:29:06

Észrevetted, hogy az arab testvérpárt NEM gyanúsítottként, hanem végig gyilkosként, sőt mészárosként emlegette a bulvármédia, holott a gyilkosok arcát nem látta senki, a kocsiban "felejtett" útlevél meg vagy létezett, vagy nem? Hol van itt az ártatlan...

Trackback: Öt kereszténygyalázó címlap a Charlie Hebdo-tól, amivel nem dicsekszik a média 2015.01.13. 12:26:29

Mielőtt elkezdenénk összekeverni a szólás szabadságát a nettó, alpári, öncélú mocskolódással, érdemes megnézni a lentebbi gúnyrajzokat. Csak hogy értse az ember, mi bajuk a radikális iszlamistáknak a prófétájukon gúnyolódó firkászokkal. (Szenthároms...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pszichonauta 2015.01.12. 21:41:12

Azért vizsgáljuk meg kicsit a dolgokat...

A letelepedési kötvény nem hülyeség. Még azt sem mondhatjuk, hogy Orbán fejéből pattant ki, mert pl. Ausztráliában is van hasonló, de még Amerikában is. A bevándorlással sem moshatjuk össze, mivel aki ilyen kötvénnyel jön ide, valószínűleg nem tipikus bevándorló.

Az arabokat pedig lehet szeretni, de érdemes megnézni, hogy hol alakultak ki a "no-go" övezetek...

Legvidámabb Balfasz 2015.01.12. 22:31:28

@pszichonauta: Vajon az ausztrál hatóságok a letelepedési kötvény bevételeit offshore számlákon risztelik egymás között?
Minek nagyobb a veszélye Magyarországon? Hogy lesújt ránk az Alkaloida, vagy hogy komplett iparágakat zabrál el az orosz mackó?

pszichonauta 2015.01.12. 23:05:00

@Legvidámabb Balfasz: Én nem írtam, hogy ez tisztán történik. A bejegyzésedben szó van a letelepedési kötvény és a bevándorlás-ellenesség ellentmondásáról, én erre reagáltam.
Ahogyan persze, a másik kérdésben is igazad van, az oroszoknak nem tapsikolok, de mivel erről nem volt szó a posztban, ezért nem tudtam, hogy te ezzel kapcsolatban vársz választ.

Legvidámabb Balfasz 2015.01.13. 10:19:25

@pszichonauta: Abban igazad van, hogy a pénzért árult bevándorlás nem eretnekség, csak közben ne forgassa a szemeit a nagyvezír, és ne játssza el az autark monarkot.

kerekes pereces 2015.01.13. 11:17:09

A letelepedési kötvény okosság lenne, ha az EU összes tagországa engedélyezi. Mert most ugye Magyarországon keresztül kapnak szabad mozgást az EU területén azok, akik nekünk fizetnek. Ez nem biztos, hogy az EU többi tagállamának is tetszik. Az ausztrál/amerikai példák ilyen téren sántítanak, mert ott ez szövetségi és nem tagállami szintű dolog.

Mekk Meister 2015.01.13. 12:32:43

Tényleg ilyen nehéz lenne különbséget tenni egy letelepedésit vásárló befektető, és a nigériai vagy pakisztáni menekültek között? Vagy csak egyszerűen megint jót lehet fröcsögni?

aki mást mond az hazudik (törölt) 2015.01.13. 12:50:19

Letelepedesi kotvenyt nem csak Magyarorszagon arusitanak.
Imeros kinai csalad igy el a tengerentulon, marmint a gyerekek meg a feleseg, mert apu az Kinaban tolja a bizniszt. Mondjuk ok ott nem is fognak robbantgatni, gyilkolaszni.
A muszlimok meg ozonlenek Europaba, mert hagyjak oket.
Ausztraliaba kell egy pontrendszer alapjan megfelelni, hianyszakmak, nyelvtudas stb elvaras. Europa egy kupleraj ilyen szempontbol, mindenki mehet, aki nem is jogosult menekultstatuszra, az is, elindul a menekutugyi eljarasa Magyarorszagon, de mivel tudja, hogy ugyse jogosult, ezert Abdullah egy reggel kisetal a menekulttabor kapujan (megakadal;yozni nem lehet) es meg sem all Parizsig vagy Koppenhagaig. Ott drogkereskedelembol vigan eleldegel elete vegeig.
Nigeriaik, vietnamiak uraljak mar a magyar drogpiacot is. Egymas utlevelet hasznaljak, ki-be jarnak az orszagbol, vicc kategoria.
Ilyen azert mashol nincs. USA-ba belepesnel olyan szigor van, hogy csak na, Europaban meg puhasag, welcome drink, balliberalizmus.
Kell a kepzett bevandorlo: orvos, mernok, szakemberek. De a sopredek az nem. A szazezredik europai kebabosra nincs annyira szukseg szerintem, hogy emiatt beengedjenek meg huszmillio muszlimot.

Az mas kerdes, hogy a letelepedesi kotvenyek bevetelevel mi fog tortenni...

"az Iszlám totális meghazudtolása ha Mohamed tanításaira hivatkozva öl bárki" - ez egy nagy hulyeseg, aki ilyet mond, az nem muszlim
vagy csak taqiyah-t nyom, hazuduik a hite es mas muszlimok vedelme erdekeben
ez a kotelesseguk
el kell olvasni a Qurant, pont azt kell csinalniuk, amit a parizsi merenylok csinaltak
a vegcel a sariah bevezetese, van aki ennek erdekeben fegyverrel, masok meg nepesseggyarapitassal, muszlim bevandorlassal, gyerekszulessel harcolnak
aki nem hiszi, olvassa el a Qurant
de ugy, ahogy a muszlimoknak kell! nem mazsolazgatva es a korabbi, mar ervenytelen bekes surah-kat idezgetve! hanem az azokat feluliro kesobbi, harcias surah-kat, ahogy a muszlimok is ertelmezik a szent konyvuket

nnnnnnnn 2015.01.13. 12:56:57

ilyen szar blogok ilyen fos posztokkal kikerülhetnek a címlapra? ezért fizetsz vagy tényleg ennyi elég hogy kint legyél?

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.01.13. 13:11:49

A bevándorlás általában káros dolog, ha túlmegy egy határon.

Ezt összekeverni gazdag emberek bevándorlásával súlyos demagógia. A gazdag bevándorlók sehol sem okoznak gondot.

Fhmen 2015.01.13. 13:12:49

@J.László: sok köze van a poszthoz mi? te balfasz

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2015.01.13. 13:16:54

@aki mást mond az hazudik:

Úgy látom ez a helyzet lassan odáig fog fajulni, mint amilyen az Izraeli - Palesztin konfliktus. Lesznek szép kis rezervátumok Európa szerte (főleg Franciaországban). A baj az volt, hogy annak idején, mikor megérkeztek ezek a derék bevándorlók, akkor senki sem szólt nekik, hogy "ez nem Afrika" itt kulturáltabban intézzük a nézeteltéréseinket.
Most pedig sikerült odáig fajulni a dolgoknak, hogy kisebb városrészek kerültek ki a hatóságok irányítása alól.
És akkor mi a helyzet azokkal a gyanútlan turistákkal, átutazókkal, akik véletlenül egy ilyen törvényen kívüli területre tévednek?! Sőt ezeknek a területeknek nincsenek is konkrét határaik, mert mi akadályozza abban azt a szerencsétlen gyökeret, hogy ne rabolgassa a szomszéd metrómegálló környéki járókelőket... aztán majd az terület is szép lassan az ő fennhatóságuk lesz.

Lordmotor 2015.01.13. 14:16:04

Nekem meg az a gyanúm, hogy ez az egész lövöldözősdi azért volt (meg sok minden más is), mert pár meghatározó ország (jéé, köztük Franciaország is) egyre komolyabban gondolta, hogy elfogadja Palesztínát, mint létező szuverén államot. Ez elindíthatott volna egy láncreakciót, melynek hatásaként már nem lett volna tovább létjogosultsága senkinek sem lövöldözni arrafelé, és hát ugye vannak bizonyos divízoók, akik épp ezt nem akarják ;)

Lordmotor 2015.01.13. 14:18:55

A bevándorlásról meg annyit, hogy mindenhova vándorolnak be "hasznos" és tróger emberek is. Persze mindenki azt szeretné, hogy a hasznos emberek jöjjenek, a trógerek meg ne. Csak van ,aki ezt nem tudja kommunikálni, illetve van, aki rövid távú politikai hasznot próbál húzni ebből.

De legalább a benya locsó.. cserébe az államnak csökkennek az áfa bevételei :)

Bakker, lesz itt még fingadó, meg seggvakarás-díj!

Legvidámabb Balfasz 2015.01.13. 14:41:53

@$$$=$$$: Hát most mondd meg, ugye milyen igazságtalan az élet? :)

♔bаtyu♔ 2015.01.13. 14:46:27

@Lordmotor: Nekem is pontosan ez a tippem.

♔bаtyu♔ 2015.01.13. 14:47:24

@maxval bircaman szerkesztő: Pontosan így van. A libsi szívesen keveri a gazdag bevándorlót azzal, aki csak a segélyért jönne.

Kezdjük ott, hogy a darabszám is kurvára eltérő.

♔bаtyu♔ 2015.01.13. 14:52:32

@$$$=$$$: Te elolvasod ezeket? Én sokszor csak a címet, már az alapján ki lehet találni a témát. Az alapvelv, hogy mindig van egy koncepció, vagy egy hír, vagy csak mond valaki valamit és abba kapaszkodva, azt kiforgatva jöhet a koncepció szerinti bejegyzés.

Ezekben valójában egytől egyig az a baj, hogy nincs információ tartalmuk. orbánozásért pedig miért olvasna el az ember 3 gépelt oldalt, amiből ezekből 12 egy tucat és a hava egy mondat.

J.László 2015.01.13. 15:21:16

@Lordmotor:
Valami ilyesmi, igen.
Azóta is mosolyt csal az arcomra a vérprofi merénylők kesztyűtartóban felejtett személyi igazolványa:)

$pi$ 2015.01.13. 21:48:01

"Noha a lelőtt rendőr, de még a merénylők hozzátartozói is amellett állnak ki, hogy az Iszlám totális meghazudtolása ha Mohamed tanításaira hivatkozva öl bárki, Tóniék mégis lefordították maguknak a tanulságot: az arabok rosszak, semmi keresnivalójuk köztünk."

Sem a lelőtt rendőr, de még a merénylők hozzátartozói sem szociológusok vagy pszichológusok, hogy meg tudják állapítani milyen kapcsolat van az iszlám és a gyilkosságok, az arabok és a gyilkosságok közt.

De én segítek: arabok gyilkolásznak. Hetente nyomnak fel egy videót, ahol hidegvérrel és büszkén legyilkolnak embereket. A vallásukra hivatkoznak. Tíz éves gyerekre kötöznek bombát, másik tív éves gyerek lő embereket tarkón a kamera előtt büszkén és örömmel.

Ha ilyen országba akarsz élni, akkor menj oda, ne a gyilkosokat akard idehozni, mert a többségünknek erre nincs szüksége. Ha szereted őket, akkor menj, szopd körbe őket és majd megnézem a youtube-on, ahogy elnyiszálják a nyakadat. Miközben belerúgják az árokba a hulláda azért mi tudni fogjuk, hogy ezek nem igazi muzulmánok, nem igazi arabok, nem igazi akármik, mert akkor békések lennének.

Legvidámabb Balfasz 2015.01.29. 21:30:23

@$pi$: Na, pont a te logikádra épül a kormányzati kommunikáció, köszi, hogy szemléltetőeszköz voltál a mai foglalkozáson.
süti beállítások módosítása