Ezért Tartuffe ez az ország...

Balfasz Magyarok

Balfasz Magyarok

Fel! Háborodjunk!

2014. november 14. - Legvidámabb Balfasz

Mint egy hangyabolyba önmagát beásó David Attenborough, annyira életszerűen tapasztalhattam meg a balfaszmagyarság egyik különös ismertetőjegyét. Világrekord:önreflexióra képtelen, humortalan szürkemarhát ilyen közelről még nem látott a világ.

Történt ugyanis, hogy a Facebook eltávolította a Balfasz Magyarok blog rajongói oldalát a kínálatából. Persze nem maguktól, hanem mert nyilván számosan jelezték, hogy ez a rajongói oldal ez gyalázat. Persze elsősorban a cím verte ki a biztosítékot, az, hogy „Balfasz Magyarok”.

Hosszan lehetne elemezgetni, hogy vajon a cím önmagában állítás-e, érdemes-e a tartalom elemzése nélkül csak a cím alapján levonni következtetést valamivel kapcsolatban. Akár részletekbe is mehetünk, hogy vajon az, hogy „Balfasz Magyarok” az jelenti-e azt, hogy minden magyar balfasz, és tekintettel kell-e legyen egy blog vagy rajongói oldal üzemeltetője azon emberek érzelmeire is, akik irracionális viselkedést mutatnak, és nem is értik az általuk tisztelt nép nyelvét, a gyakorlati nyelvhasználat képességével is hadilábon (bakancsban, naná) állnak, illetve fő hobbijuk a mindenféle mondvacsinált ürüggyel való megsértődés és felháborodás.

Vajon mi a nagyobb bűn: irónikus, szórakoztató írásokban pellengérre állítani olyan jellemzőket, kortörténeti momentumokat, amik rossz irányba vezetnek minket, vagy pedig helyből lezsidózni, közmunkával és kibelezéssel fenyegetni azokat, akik ilyen műfajban fejezik ki a honi közállapotokkal szembeni ellenérzéseiket. És mi volt előbb, a sértődős veszettkutyaság, vagy a veszettkutyákon való élcelődés?

A folyamat azért kicsit talán ijesztő. Szóval jönnek az emberhez a rajongók, és az a visszajelzés, hogy tudunk magunkon röhögni, a világ nincs elveszve. Nem dicsekvésből mondom („faszt nem!”), de laza 6 hét alatt lett 150 ezer olvasó, és 1500 rajongó. És nem fogyókúrás krémet árultam. Úgy tűnt, hogy bejön az embereknek, nem ártok senkinek. Látszólag mindenki értette, hogy a Balfasz magyarok célja nem az, hogy egy nagy közös kollektív öngyilkosságba kergessük megszégyenített, szétgyalázott népünket.

Na és akkor jött a turbómagyar. Bocs, Magyar. Először eggyen, ketten, aztán jött a többi a vérre. És rögtön jött, hogy ki a zsidó, ki a buzi, Kia Rio (ez itt a reklám helye, látjátok, ennyire kalmárszellemű vagyok, hogy én ezen is keresek srácok, bekaphatjátok!).

Értitek? Beindul a zsidózás, meg hogy ez valami magyarellenes összeesküvés. Egy körforgalom ürügyén, naná! A használtcikk kereskedés témájából, hát persze! Norvég pénzből, naturlig! Elszabadul a pokol, viccesen kétértelmű suksükölés Izraelről, meg cionizmusról, meg kihaénnemségről. Üvöltő sötétség, akkora fekete luk, hogy Nolan sírva kéri a receptet.

És persze megy a feljelentés a Facebook felé, hogy itten nemzetellenes cselekmény megy, egy népcsoport van negatív színben feltüntetve, etnikai alapú gyűlöletkeltés, tudatos felháborlasztás. Ismétlőleg, folyamatában!

A Facebook meg ugye mit pöcsöljön, fűnyíró elv. Mondjuk egy ilyen ügyre jó ha jut kettő perc, majd pont ennyi idő alatt fogja észrevenni, hogy egy oldal az irónikus-e, vagy tényleg lázító. „Hey Mark, what are you doing here, tolmácsot kérek, or what?” Vajon van-e magyar ajkú munkavállaló erre a feladatra, vagy az Ikeás call centeres robotcsajra van outsource-olva annak eldöntése, hogy sértő-e egy magyar nyelven készült bejegyzés, vagy sem?

Éppen a hetekben láthattuk már, hogy milyen könnyű visszaélni azzal, hogy tényleg semmi komolyabb mérlegelést nem végez a Facebook, ha elegen jelentik fel a te általad gründolt rajongói oldalt, akkor a Facebook simán letilt, mehetsz az L. Simon Lászlóhoz iwiw meghívóért.

Szóval X, Y, vagy Z, akinek rajongott oldalai között ott van az „Egymillió náci a cigányok kutyák általi széttépéséért”, és a nagymamája szülinapján is terepmintás gyakorlóban szelfizik, gyanúsan félrefésült hajjal, az nem érti a viccet, bebüszkül, mert ugye nemzettudat, és cselekszik. Ő felfér a Facebookra, a vicces oldal az nem. De én nem haragszom rájuk. Továbbra is azt mondom, hogy az ő szólásszabadságuk az mindennél fontosabb. Ugyanis, ha potrohos idióták a rossz sorsuk okán (m)agyargyulladást kapnak, és üvöltenek a fájdalomtól, akkor inkább legyenek szem előtt, sem mint titokban kárt tegyenek valakiben. Rossz fiúk, szépen rosszalkodjatok! Ahogy a marihuána sem előszobája a kemény drogoknak, remélhetőleg az operett-benáculás sem vezet messzebb a trollkodásnál.

Tessék, lehet hörögni, levezetni. Tépjél sorszámot.

Ha téged is lever a víz polgártársaidtól, akkor rajongj minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://balfaszmagyarok.blog.hu/api/trackback/id/tr266896667

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fel! Háborodjunk! 2014.11.14. 17:00:01

Világrekord: ilyen önreflexióra képtelen, humortalan szürkemarhát ilyen közelről még nem látott a világ.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2014.11.14. 19:38:42

A "Balfasz magyar" tényleg szükségtelenül sértő, ráadásul ostoba is. a következő dolog miatt:

A negatív, cáfoló érvek szinte soha nem hatásosak a meggyőzésben, a pozitívak pedig szinte mindig. Ez a marketing egyik alaptörvénye. Ha a minősítsésekre is kiterjesztjük ezt, akkor az "XY egy balfaszmagyar" vajon negatív vagy pozitív minősítés?

jó hogy eltávolították az egész hóbelevancot, nem kár érte.

Érdekesség hogy az itt megfogalmazott pár gondolat nálam is előkerült már, jó 1-1,5 évvel korábban, pl " a kód az minek van"
nemzetstrategia.blog.hu/2013/02/16/gyakorlati_tudnivalok_-1_resz_a_burokracia_egyszerusitese

Aztán mégse balfaszmagyaroztam.

Mégegyszer: blog címe szükségtelenül sértő, antiszociális, jó hogy el lett távolítva. Elképzelhető, hogy a szerzők rákényszerülnek (!) arra hogy kevésbé provokatív (!!) néven nyissanak egy másik (!!!) facebook-csoportot? Belegondolni is szörnyű....

"Nem dicsekvésből mondom („faszt nem!”), de laza 6 hét alatt lett 150 ezer olvasó, és 1500 rajongó. "

Mennyiség és minőség különböző fogalmak, önmagában hogy mennyi a látogató nem jelent semmit. Technikailag gondolom pár index blogketrec is kellett oda, ők mindig örülnek ha a "magyar" jelző valami negatívval párosul.

"Ő felfér a Facebookra, a vicces oldal az nem."

A náci,fasiszta és egyéb hasonló oldalak köztudomásúlag a leggyakrabban töröltek között vannak, mellesleg amit írtál magyarul nem tudó adminisztrátorról, rájuk is vonatkozik...vagyis velük is éppúgy ki lehet így cseszni, meg persze alapból is.

Legvidámabb Balfasz 2014.11.15. 00:17:39

@Nemzetstratégia:

"Mennyiség és minőség különböző fogalmak, önmagában hogy mennyi a látogató nem jelent semmit." - de azért egy icipicit azért csak tetszik irigykedni, nem? :)

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2014.11.15. 11:35:00

@Legvidámabb Balfasz: Alapvetően aki blogot ír, szeretné ha minél többen olvasnák. A kérdés a felhozatal.

Ha e blogot az akadémia tagjai rendszeresen olvasnák és véleményeznék, akkor kicsit irigykednék :-) De persze akkor sem, mert bedobnék pár linket ők meg valszeg ráklikkelnének, és probléma megoldva :-)

Utoljára még annyit, hogy az index blogketrec alapvető fontosságú. Ha az van, akkor minden van. :-) Ezt már csak azért sem irigységből mondom, mert tudom miféle emberek szoktak a blogketrec nyomán az adott oldalra zúdulni :-)

A baloldal-liberális oldal hatalmas előnye hogy van bejáratott internetes közössége. A jobboldal e téren csak tanulhat tőle.

J. Mutzenbacher 2014.11.15. 13:01:44

Ha én turulbaszó lennék, biztos nem regisztrálnék egy olyan közösségi oldalon, amelyet egy gonosz amerikai zsidó illuminátus üzemeltet. Kivéve, ha balfasz magyar lennék.

Sátán meg a Jocó 2014.11.15. 16:12:45

Ez turulbaszó bakancsos vagyok, de jókat röhögök a blogon, lévén, ha ha már leszólok valamibrehtett erőforrást, azért jobb szeretném a saját portánkat tisztának látni.
Arról nem is szólva, hogy minden niggernél/cionista libsinél jobban utálom a white trasht.
Úgyhogy sajnálom, írj még sokat!!

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2014.11.15. 16:14:57

@J. Mutzenbacher: Láthatóan elég rosszul megy amikor egy magyar helyébe próbálod képzelni magad.

bontottcsirke 2014.11.18. 06:41:25

Nekem tetszik, pedig vastagon nemzetszocialista vagyok. Akkor most nem lehet?

arckönyv 2014.11.18. 11:19:52

@Nemzetstratégia: tudod vannak a magyarok meg vannak a balfasz magyarok. a normális értékrenddel rendelkezők meg azok akik alapvetően magyarok csak belőlük bizonyos helyzetekben előjönnek a niggerpillanatok. remélem segítettem.

Johnny5530 2014.11.20. 23:45:43

Áhh, nekem elég magasan van az ingerküszöböm, a blogod meg nagyon tetszik. A néven én valamiért nem húztam fel magamat, mert igazad van, tényleg balfaszok a magyarok; pedig bőven natsoc vagyok én is.

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2014.11.23. 12:58:52

@arckönyv: persze, rendben. Várom a hasonlóan elmés megjegyzéseket a balfaszcigányokról meg a balfaszzsidókról. Mindkettőből,( mármint cigányból és zsidóból ) van elég, úgyhogy lenne miről írni.

Tudod, ha már balfaszokról van szó, minek tegyünk különbséget.

arckönyv 2014.11.25. 15:42:51

@Nemzetstratégia: mondjuk azért mert magyar az ország túlnyomó része. aztán ha csak olyan balfaszok lennénk mint a zsidók lehet nem itt tartanánk... ez nem egy faji kérdés hanem szocializálódás kérdése, és abban bizony vannak elég komoly hiányosságaink.

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2014.12.06. 12:28:47

@arckönyv: Kétlem hogy a magyar rosszabbul lenne "szocializálódva" mint a térség bármely országa , a vasfüggönytől keletre. Ez különben is bizonyítandó állítás, hogyha így van. Egyébként ha olyan fontos egy adott probléma (pl: a szocializáció ill annak hiányosságai), akkor azt a megÉRTENI kell, nem pedig megÍTÉLNI.

Az e blogon fölsorolt "balfaszságok" sem __annyira__ orbitális baromságok, mert akkor a közérdek fölismerte volna őket. Persze ettől még ki kell őket javítani.

Persze magyar az ország túlnyomó része, de ettől még mennyibe kerülne mondjuk a pár cigányputri környékét föltérképezni, hogy ők milyen körülmények között élnek? Térdig ér a szemét, amerre látsz. A zsidóknál kevésbé nyilvánvaló, de ott is akadna kifiguráznivaló bőven.

"abban bizony vannak elég komoly hiányosságaink"

Hú ez elég komolyan hangzik, akkor 1) ez följogosít-e minket hogy balfaszozzunk (a szocializáció ugye jellemzően nem az adott egyén hibája, hanem beleszületett) 2) melyek is- ezek a szocializációs hiányosságok, mert eléggé ködszurkálás amit előadsz.

ennyi erővel a "balfaszmagyarok" elnevezés is lehet egy szocializációs hiányosság eredménye :-)
süti beállítások módosítása