Ezért Tartuffe ez az ország...

Balfasz Magyarok

Balfasz Magyarok

Törött tálból elemezz

2014. október 30. - Legvidámabb Balfasz

Hetvenkettedik cikket olvasom arról, hogy jajistenem, miért a netadó miatt robbant ki ez a felháborodás. Gyerekek, ne legyünk már ennyire élhetetlen vaksik, hogy nem vesszük észre az összefüggést! A nép és kormányának viszonya sok hasonlóságot mutat a balfasz se-veled-se-nélküled párocskák lélektanával.

A netadó az olyan, mint a fogkrémestubus vagy a le nem hajtott vécédeszka a krízisben levő pároknál. Mert ugye mit lát a külvilág? Ezek a párok együtt jelennek meg partin, családi eseményeken, mosolyognak a közös fotókon, mindenki szerint ideális a kapcsolat. Titokban azért párterápiára mennek, és nagy nehezen megbocsájtják a félrelépéseket, mindenki nyel, legfeljebb a csaj hegesztőmaszk méretű napszemüvegeket vesz fel, a csávó meg egyre durvább zenéket hallgat a kocsiban, meg szótlanná válik, és öltönyhöz is túrabakancsot vesz fel. Aztán amikor jön az ajtócsapkodás, tányérhajigálás, pofozkodás és kurvaanyázás az mindig a kibaszott fogkrémestubus vagy a széjjelhagyott magazinok miatt tör ki.

A nép pont annyira következetes, mint a népet alkotó egyes magánszemélyek.

Na, ha ezt beláttuk, akkor viszont el kell gondolkodjunk még egy további lehetőségen. Azon, hogy nem szakítanak, hanem együttmaradnak. A magyar nép átmenetileg visszaköltözik az anyjáékhoz, de a Fidesz elég sokat fog ígérgetni a telefonba, küld virágot is, beszél az apósával is, lesz egy kis engesztelő szex piásan, és végül Magyarország hazaköltözik, a barátok meg csak néznek, hogy ennél betegebb viszony nincs a világon.

Láttunk már ilyet is. Hogy mást ne mondjak: azok után, amit ’98-tól 2002-ig rendezett a Fidesz-KDNP, az senkit sem tartott vissza attól, hogy 2010-ben újra beszopja pontosan ugyanazt. (De felidézhetem a 2006-os választást is, mikor 4 év szoci szerencsétlenkedés után megszavaztuk újra Ferit, akit rá pár hónapra már úgy utáltunk, mint a szart. Ha ez nem női szeszély, akkor mi?)

Mi lenne akkor az üdvözítő megoldás? Hirtelen ez a kapcsolatfüggő hisztériás picsa (azaz a balfasz magyar nép) talál egy értelmes férjet a semmiből? Az elmebeteg, control-freak, basáskodó, erőszakos férjet meg lecsukják? Szép tündérmese, de nem valószínű. Ha szétmennek, akkor sokkal valószínűbb, hogy a hisztériás picsa önpusztításba kezd: betegnél betegebb, erőszakosnál erőszakosabb csávókkal folytat majd átmeneti viszonyt. Ha néha keveredik is közéjük egy-egy kordzakós értelmiségi, abból valószínűleg azonnal kiábrándul, mikor az okoskodó tutyimutyi számonkéri rajta hiányos műveltségét, az alkalmi munkahelyei bizonytalanságát és a baráti társaságban meg beégeti azzal, hogy hülyepicsaként félbehagyta a tanulmányait is ’96-ban. Vagy jó eséllyel az értelmiségit két koktél után azonnal lecseréli egy hangos motoros vadbaromra, mert az rendesen megrakja őt a konyhapulton, jobban is imponál a kisbarátnőinek a büszke dumájával, és nem rest leugatni a körfolyosón a rinyáló cigányokat, akikről mindenki tudni véli, hogy ők szokták ellopni a kiteregetett ágyneműt.

Végül mikor már eléggé szétcsúszott a főhősnőnk és a legszarabb crack-ért gumi nélküli anált is bevállal BÁRKIVEL, akkor valamelyik derék átmeneti barátja jó eséllyel eladja egy orosz kurvapecérnek.

Szóval nem jó ez így sehogy sem. Ünneprontó leszek: a történetünk elején megismert párocskának együtt kellene maradnia. Mert az ura nélkül bizony elég hamar lecsúszna, egy ilyen nőszemélyt a monoton szomorú hétköznapok felőrölnének. Viszont a férje mellett, legyen akármekkora barom is, van esélye felhozni magát. A nő kezdjen el feleségként viselkedni, ugyanakkor kérje számon csélcsap férjét, minden hibájáért. Ha üti, vegyen látleletet. Ha ígérget, vesse a szemére rendszeresen. Járjon nyitott szemmel a világban, legyen önálló, legyenek tartalékai, legyenek ismerősei, legyen hátországa. Hogy ha ismét ütne az a rohadék, akkor ne egy pongyolában kelljen elrohanni este tízkor az esőben. hardto.jpgAz ura talán fel fog nőni a feladathoz, felnőttebben fog viselkedni, és nem csak a két szélsőséges reakciója lesz a dolgokra, hogy egyszer gyertyafényes vacsora, másszor meg ütlegelés telefonkönyvvel. Meg fogja hallgatni, oda is fog figyelni. Bevonja majd ötletelésbe, és nem fogja elhanyagolni. Egyszerűen azt fogja látni, hogy meg kell szolgálni a feleség kegyeit, mert sorban állnak a kérők a baráti társaságban, akik bírják a csaj humorát, határozottságát, intelligenciáját.

Nem csak néha kéne játszanunk a sértődős kurvát, ez az igazság.

„Faszául elkészült tehát a hetvenharmadik cikk is arról, hogy miért a netadó volt az utolsó csepp a pohárban, liberális kis fasszopó geci, fogadjunk hogy te vagy a kordzakós a körülmetélt kis faszoddal!” (Ismeretlen komment)

Ha téged is lever a víz polgártársaidtól, akkor rajongj minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://balfaszmagyarok.blog.hu/api/trackback/id/tr226847279

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Feljelentés minták a Tigáz ellen 2014.10.30. 15:46:55

  Ez az első feljelentés minta a kamu "Igazságügyi Szakérői Vélemény" -nyel megerősített, de el nem követett,  plombarongálásból fakadó jogtalan gázvételezés miatti "hamis vád"-at és "rágalmazás"-t igyekszik a helyére tenni. Akit így és ilyen trükköse...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szúnyog 2014.10.30. 15:48:58

A balfasz ismét írni próbál. Azt hiszi szellemes.

Cekkeres Mammer 2014.10.30. 16:12:47

nőknek nem nagyon kellene politikáról blogolniuk, kis kezit csókolom...

balfaszmagyar 2014.10.30. 16:37:51

Stílusgyakorlatnak ez nagyon gyenge!
Gyakornok vagy?
Ne hagyd, hogy minden hülyeségre rávegyenek a főnökeid!

EddieCivic4g 2014.10.30. 16:38:48

@Szúnyog: Szellemes, vagy nem, igaza van...

wowerman 2014.10.30. 18:15:52

Azért balfaszok a magyarok mert áprilisban két mozdulattal le lehetett volna váltani a Fideszt, ehhez képest most erőlködnek. De nincs az az isten hogy a Fidesz feladja a hatalmat 2018 előtt.

conmorientes 2014.10.30. 18:16:01

Igazságalapból építkeztél csorba spaklival Blfsz....
A bibi ugyanis csupán ott van hogy a családi agresszor aki úgy nyomja le a népfelséget sosem fog semmilen helyzetben sem az agyához kapni ha esetleg más tologatja szabadidejében a konyhaasztalon, hanem a vitrázsrúd mögé bújva megvárja a coitust, meg az elkövető fütyörésző távolodtát és aztán ugrik neki a zihálónak a szívlapáttal.
Mert a csalánfenttartó terminátornak uralkodni való anyagszükséglete van az önigazolásához és a fennmaradásához, annak jellegétől (kutya, macska sörösrekesz, feleség, stb.) függetlenül.
Ezért van az hogy ma már minden önállósodási, boldogulási elképzelést csírájában és nadrágszíjat lecsatolva fojt el.
Ami nekünk anyuknak marad az a meggyötörten monoklival, slafrokban felkapni a verés után a konyhakést és minimum kiherélni, de inkább szíven dőfni, vagy nyakon szúrni az ártányt, aztán ártatlan arccal felhozni a pulpitus előtt azokat a körülményeket amelyek nem indokolhatták a tettet, de odáig vezettek és árnyalják a következmény kiszabását.

p.s: Persze mindig van másik út is, minden áldott nap hiába várni a monokli elmaradását mert égve felejtettük a villanyt a hűtőben.....

annamanna 2014.10.30. 20:05:00

Meg lehet-e csinálni azt, hogy a szolgáltatók egyszerűen bejelentik, hogy ők ezt az adót nem fogják kifizetni és kész? Nem hárítanak át senkire semmit, nem változtatnak semmin, nem fizetik az új adót és csókolom? Arra mit lépne a kormány?

Krumpli Bogart 2014.10.30. 20:39:32

@wowerman: Eszednél vagy? Ki a faszra lehetett volna leváltani? Ősszefosásra?

Krumpli Bogart 2014.10.30. 20:43:00

@conmorientes: Asszonyverő erőszakos pasinak rá kell lépni a tökére és hanyattlökni. Majd seggberúgni, hogy elszálljon, mint a győzelmi zászló.

bloodmage 2014.10.30. 20:57:00

Könyörgök! Ez a női önbecsülés? Hogyha vernek, akkor csakazért
is visszamész, mert képtelen vagy elképzelni, hogy megállsz a saját lábadon. Hát nem, én nem. Nem vagyok hülyepicsa, úgykirúgom az ilyen basáskodó barmot, hogy a lába nem éri földet és utánna megcsinálom végre magamat rendesen. Jah és a párkapcsolati analógia találó, ugyanis az olyan embert (nőt is) értékeli a másik nem valamire, akinek van tartása és megáll a saját lábán. Valóban akinek nincs véleménye és csak sodródik azt lehet így seggbe b@szni. De ha ezt valaki felismeri akkor talán el kellene kezdeni gondolkodni és asszerint cselekedni, nem visszamenni szájbaverő állathoz.

conmorientes 2014.10.30. 22:03:57

@Krumpli Bogart:

Teljesen igazának tetszik lenni.
Statisztikai alapokon igaolt hogy ezen kapcsolatokban az átatlan áldozatok 130kg+-os matrónák, míg az agresszorok 47 kg. vasággyal könyvelő típusok.......

Amit mond abban ugyanis semmilyen életszag nincs. Az agressziót elszenvedők pont azért kénytelen erre mert akaratukat és szándékukat lenyűgöző fizikai és/vagy pszichikai erőfölénnyel állnak szemben, amit megtőrni nincs eszközük erejük.

A cikk témájára átfordítva pont az a baj, hogy egy korlátlan jogosultságokkal és utasításkészséggel rendelkező államhatalommal szemben "ingyombingygomot" kiabálva kiállni a térre semmilyen erőt nem jelent, mert az államhatalom korlátlansága az egyénnel szemben több mint lenyűgöző erejű. Sőt egyszerre nagyon sok egyénnel szemben is az, mert a népfelségből ered a felhatalmazásának jogalapja, amey valamilyen ködbe vésző " Többség dönt, egység nyal" alapelven nyugszik, ezért mindaddig amíg a lehajtott fejű többség napi betevőjén kívül mással nem foglalkozik addig bárhány társadalmi osztály, csoport, rend, érdek, vagy akár a társadalom egésze kussra és nyalásra van kényszerítve a rendszert üzemeltető és felkent egészen kicsiny minorítás kénye és kedve szerint.
Az ilyen módon megválasztott (sic) uralmat sajnálatosan csak két módon lehet térdre kényszeríteni, az egyik ha az adott alkalommal és időpontban leszavazzák (ez a per pillanat érvényben lévő választási tv. alapján mondjuk azt hogy egyszerűen nem lehetséges), míg a másik ha erőszakosan megdöntik. (az erőszak fogalmába értsen mindenki azt amit akar)

Tehát ha anyu egyszer tényleg annyira sértettnek érzi magát hogy fel meri emelni és használni is meri azt a rohadt konyhakést, úgy valamilyen megoldás lesz, ha nem akkor továbbrais meg lesz verve/b....va, stb.

Fel ne merüljön benne még elméleti szinten sem, hogy ha én lennék anyu, merném-e, mert igen....

Szúnyog 2014.10.30. 22:09:23

@conmorientes: "egy korlátlan jogosultságokkal és utasításkészséggel rendelkező államhatalommal szemben "ingyombingygomot" kiabálva kiállni a térre semmilyen erőt nem jelent, mert az államhatalom korlátlansága az egyénnel szemben több mint lenyűgöző erejű. "7

Volt olyan a történelemben, hogy ez nem így volt?

conmorientes 2014.10.31. 10:24:27

@Szúnyog:

Volt. Igaz csak akkor amikor valamilyen véletlen oknál fogva vákum keletkezett a hatalomban, vagy a hatalom külső-belső okok miatt elvesztette erejét. Ilyen volt gyakorlatilag a magyarországi rendszerváltás is.

Lordmotor 2014.11.05. 13:50:49

Netadó nincs!
Rezsicsökkentés van!
Infláció nincs!
Családi adókedvezmény van!

KUSSLEGYEN!

Lordmotor 2014.11.05. 14:20:36

Amúgy az írás sajnos jó és sajnos igaz. Ez a "párkapcsolat" csodálatosan tükrözi az emberi kapcsolatokat is. A nép becsületes, igazságos, rafkós, szakértő kormányt akar, a kormány meg törvénytisztelő, szorgalmas, józan, önszerveződésre képes társadalmat. De persze egyik sem létezik a másik nélkül. A kormányt a "nép" szüli, majd miután megszülte, rábízza magát, és elvár tőle mindent, sőt, azonosul vele. "Ilyen népet nem lehet rendesen kormányozni" vs "ilyen kormány mellett nem lehet normálisnak lenni"

De ez van a párkapcsolatokban is. A párkapcsolatok 99% a az alábbi két ok valamelyikéből megy szét:

1.: A nő hülyepicsa/frigid házisárkány, és ezért az amúgy normálisnak mondható fickó kidobja

2.: A fickó alapvetően kedves, jóképű, humoros, tehetős, jó családi és baráti háttérrel bír, családcentrikus, őszinte, emellett férfias, becsületes, határozott. A nő pedig ezzel nem tud mit kezdeni, mert mazohista. Nem tudja hova tenni, hogy a fickó ha megígéri, hogy 10 re otthon van, akkor max fél 11 re otthon is van, vagy ha a beígért 2 sör helyett csak szökőévente egyszer iszik meg négyet, és akkor is inkább csak egy kedvesen vicces részeg, max büdös egy kicsit. Az ilyen fickót lapárta teszik rövidúton, de csak miután a nő végigbaszatta magát a környék összes senkiházi büdös koszos ostoba kisfarkú amorftestű primitv faszkalapjával.

Így az egyetlen hosszútávon működő párkapcsolati forma amikor a random nő összeáll egy balfasz bunkó trógerrel, aki rendre megalázza, semmibe veszi, kihasználja és hazudik neki. Ahogy a Remény Rabjaiban volt, kialakul az "intézményfüggőség", és bár folyamatosan sír a barinőinek, hogy micsoda egy tróger a férje, azért csak velemarad, és egy idő után már olyan dolgokat kezd nagyra értékelni, mint a: " de még egyszer sem vert meg, max egy két saller elcsattant, de igazából az az én hibám is, és amúgy is láttam rajta, hogy megbánta ", illetve a " végülis még mindig velem van, ez csak jelent valamit! ", valamint a klasszikus "már úgy megszoktam".
És így a legbalfaszabb fickók örökítik tovább a génjeiket, hogy hozzánk hasonló kis balfaszok szülessenek, akiknek nincs jobb dolguk, mint munka/iskolaidőben picsogni valami nóném blogon, hogy hejjdeszarazélet!

Nohát 2014.11.06. 08:35:01

Nem azért mondom, mert de, viszont ennek az írásnak az a baja, hogy faszán elvezeti a lényeget és bulváros körmondatokkal palástolja a hülyeséget. A politikus és a nép viszonya nem összevethető egy verekedős házaspár viszonyaival, még akkor sem, ha van néhány párhuzam. De alapvetően pl egy balhés házaspár nem úgy él, hogy apa kihajtja anyát a sorra, hogy hozzon pénzt, amit fillérig elvesz és elbasz, még pontosabban a saját bankszámlájára rak be, közben otthon szegénytelepet rendez be, miközben van egy másik kéglije pazar.
A mai politikai osztály jogi és gazdasági manőverekkel hatalmába kerítette az egész országot és csak minimum ill látszat intézkedésekkel tartja fenn a kormányzás látszatát.

arckönyv 2014.11.06. 10:14:03

vicces és eléggé helytálló analógia. pont ezt mondogatom régóta, hogy nem a megmentőt kell várni. tőlünk nyugatra sem pusztán jólelkűségből nem csinálják a politikusok azt amit itthon megengedhetnek maguknak...

blah 2014.11.06. 10:17:50

@Lordmotor: meg van egy csomó kreténünk akik ész nélkül szajkózzák az olcsó lózungokat...

Lordmotor 2014.11.06. 11:28:40

@blah: Látom nem jött át az irónia! Szexelj többet!
süti beállítások módosítása